Scroll Top

King´s men 2024

Kingsmen  Můž podle božího srdce - pozvánka

Mladí muži,

připravili jsme pro vás jedinečnou akci, která je určena pouze pro muže ve věku 18 – 30 let. Máme velkou radost, že můžeme tuto akci realizovat, protože chceme dopřát mladým mužům v církvi, aby se mohli rozvíjet, růst a naplňovat poslání, které Bůh uložil speciálně právě nám mužům. Akci jsme nazvali King’s men a chceme se společně jako chlapi učit být “muži podle Božího srdce”.

Zveme Vás do slovenské přírody v okolí Nízkých Tater. Budeme chodit po horách (Chopok, Ďumbier), splouvat řeku Hron, prožívat společenství a probírat témata, která se specificky dotýkají nás mužů.

Akce bude probíhat od středy 29. 5. do 2. 6. 2024. Začínat budeme společně v Ostravě na hlavním nádraží 29. 5. 2024 v 8:30, protože už naše společná cesta vlakem bude dobrodružným začátkem akce. Končit budeme v neděli 2. 6. 2024 odpoledne opět v Ostravě na hlavním nádraží. Pro ty, kteří jsou z daleka, plánujeme možnost přespání z úterý 28. 5. na středu v jednom z ostravských sborů.

Cena za tuto akci je pro vás pouze 1.900,- Kč a obsahuje cestu vlakem na akci i z akce (Ostrava, hl.n.), ubytování, půjčovné lodí, pojištění a částečně i  jídlo. Akce je samozřejmě z velké části dotovaná církví.

Ohledně jídla pro vás bude v průběhu akce zajištěna voda a pečivo dle potřeby a dále sobotní oběd a večeře. Ostatní je na vás. Takže doporučujeme zásoby mussli, sušeného ovoce, pomazánek (pozor na ty, které se musí skladovat v lednici), instantních jídel (k tomu je zapotřebí plynový vařič). Hodí se i mussli tyčinky, oříšky a další instantní doplnění energie. Program je nabitý a rozhodně nebude čas na přípravu složitých jídel.

Z oblečení doporučujeme trička s krátkým i dlouhým rukávem, kalhoty i kraťasy, spodní prádlo a ponožky, plavky. Dále doporučujeme nezapomenout teplé oblečení pro večery a noci, bundu, větrovku, pevné boty, boty do vody, pokrývku hlavy, pláštěnku nebo pončo – slovenské hory mívají rozmarné počasí. Dále hygienické potřeby, ručník a utěrku.

Budete potřebovat vlastní stan (ideálně se domluvit ve dvojicích až trojicích, podle velikosti stanu), spacák, polštář, karimatku, funkční baterku (na mobily nespoléhejte), repelent proti hmyzu, opalovací krém, menší hotovost v EUR, plynový vařič včetně kartuše, ešus, lžíci, hrníček (ideálně plechový, ať se dá použít na plynový vařič), menší batoh na túry, sluneční brýle.

Kapacita akce je omezená na 40 osob, takže dlouho neváhejte a přihlaste se co nejdříve (od 3. 4. 2024) na www.mssmladez.cz!

Těšíme se na společné dobrodružství s vámi a naším Bohem!

 

Za organizační tým,

Daniel Kašlík

email: dkaslik@casd.cz

tel.: +420 777 571 012